Varför Allcall

Fördelarna med Allcall som leverantör samt kvalité, funktion och utbud.

Detta gäller alla våra produkter och arbetssätt:

1. AllCall har över 7 års erfarenhet av dessa produkter/system i Sverige, tillsammans med våra världsledande samarbetspartners HME Wireless i USA och CST Call Systems i Storbritannien har vi skapat en stark och stabil världstäckande nätverk av återkommande nöjda kunder. AllCall har tillsammans med HME och CST över 25 års erfarenhet och vi tillsammans har över 100 000 nöjda kunder världen över.

2. Allcall har av HME och CST fått pris för bästa leverantör i Europa 2014.

3. AllCall är idag marknadsledande i Sverige. Kraven på kunskaper och kometens inom pager system i sjukvården ställer höga krav på oss vilket vi tar på största allvar. Allt detta ställer oss inför nya utmaningar.

4. För att möta de höga krav som ställs på störningsfria och störningståliga elektronik utför våra leverantörer under utvecklingsfasen kvalitetsmätningar på produkterna och varje komponent väljs med omsorg.

5. Då vi har ett nära sammabete med våra leverantörer och en tydlig kommunikation på Engelska kan vi lätt lösa de behov våra kunder har idag och även i framtiden.

6. Allcall är ett växande företag och vi bygger vår verksamhet på att sätta kunden i fokus. Vi jobbar mycket hårt på att förstå varje kunds unika behov och tillmötesgår kraven efter bästa förmåga. Detta har spridit sig och vi blir idag uppringda av både små och de främsta och största bolagen i Sverige på rekommendation. (Se referenser)

7. AllCall har ett sortiment som täcker många olika användarbehov och även system som kan integreras med applikationer och styras direkt ifrån datorn. I en beställning ingår ett skräddarsytt system och en gratis testavecka eller 2 om så behövs.

8. AllCall arbetar endast med trådlösa pager system. Detta är vi ensamma om att göra i Sverige. Allcall är alltså 100% koncentrerad på pagingsystem och har därför kunnat fördjupa vår kompetens med mycket höga krav på vad vi levererar som kvalité, driftsäkerhet och framför allt service. Vi scannar av marknaden och köper in nya system världen över för att hela tiden kunna erbjuda det bästa för er som kund. Då vi har konkurrenter köper vi även in dessa system för att väga för och nackdelar. Vi har själva så höga krav att vi trots detta har utvecklat en egen sändare för att ge maximalt värde för kunden. (Se sändare)

9. Alla system har 100% nöjd kund garanti.

10. Allt vi säljer och har sålt sedan 2007 har vi stort lager på för att kunna ge snabbast tänkbara service samt att ta hand om garantiärenden snabbt och effektivt. Detta medför även att vi kan ge snabba leveranser till nya enheter där behov kan uppstå kvickt. Vi lagerför alla produkter minst 5 år efter att vi har sålt en utgående produkt. Oftast kan vi skicka produkter eller system på dagen eller redan dagen därpå då vi har en heltidsanställd för att klara av detta och ett väl strukturerat företag med kompetenta medarbetare.

11. Våra prioriteringar är att alltid serva en kund som har ett problem före allt annat.

12. Vi har även ett nära sammarbete med PTS för att försäkra oss om att alla värden vad gäller radiovågor följs med exakthet.

Information om våra leverantörer:

HME: HME är världens största och mest erfarna pagersystem leverantör inom sjukvård. www.hmewireless.com/healthcare-solutions
CST Call systems är Europas största och mest erfarna pager system leverantör inom sjukvård.
http://www.call-systems.com/healthcare/

VILL DU VETA MER?

Vi kan ge dig personlig rådgivning om vilka AllCall-lösningar som passar din verksamhet bäst.

Ring oss gärna på 08-612 81 81 eller kontakta oss via vårt formulär.

Följ på

Instagram

086128181